Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Framtiden

Av Lina Lilja - 15 februari 2009 14:24

Har fått kommentar om att ni vill höra mer om min USA resa. Jag lovar att berätta ALLT, men tyvärr vet jag inte så mycket själv än..


Jag håller på idag med 2 prov, ett hörförståelse som jag gjorde i förmiddags, och ett läsförståelse som jag ska göra i eftermiddag. Vad dessa ska vara bra för vet jag ärligt talat inte riktigt....


Jag fyller också i en massa papper samt så har jag skrivit ett brev på engelska som ska skickas till USA och till en värdfamilj. Så fort en passande värdfamilj har valt mig får jag info om detta och får godkänna detta. Detta kommer ske omkring maj-juni.


I augusti åker jag. Jag vet alltså inte vart jag ska än, utan jag hamnar där min värdfamilj bor. Jag går på High School i området där jag bor. I början av juni slutar jag skolan och då kommer min familj ner.


Jag och min familj åker runt i USA i en månad innan jag återvänder hem och börjar 1:an i gymnasiet med de som är ett år yngre.


Det är alltså min framtida plan, mer info kommer! Sedan vet man ju aldrig vad som händer och sker såklart, men det här är tanken i alla fall ;)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se