Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under april 2009

Av Lina Lilja - 5 april 2009 10:09

Ska ju som sagt ha stalltjänst idag mellan 12 och 20 så hinner inte skriva så mycket under den tiden. Hinner nog dock skriva ett inlägg till innan jag åker.


Men nu blir det bara snabbt inlägg. Familjen ska äta gemensam frukost. Det är Irene som har namnsdag idag, både jag och mamma heter det i mellannamn! Grattis till oss!


Jag har dessutom varit duktig och varit ute och sprungit idag. Stolt!


See you!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 22:54

Har just tittat klart på filmen Flyga Drake. Den är ju så sjukt sorglig!!! Fast boken är tusen gånger bättre. Fast filmen är jättebra den också. Läste ju ut boken typ förra veckan.


Imorgon så ska jag ut och springa på morgonen. Från klockan 12 har vi stalltjänst så det blir stallet hela eftermiddagen. Mycket mer än så ska jag inte göra.


Nu ska jag sova.


See you!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 20:16

Jag har lite smått ångest nu. Har ätit så sjukt mycket så borde egentligen ta en löprunda eller cykla lite på farmors cykel.


Men samtidigt så lockar godiset väldigt mycket, kan ta en löprunda imorgon bitti istället. Eller så gör jag alla tre. Vad tycker ni?


En sak är säker i alla fall, och det är att jag ska gå härifrån nu. Förresten, klicka gärna här: http://www.visitkortexperten.se


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 20:04

Stack alltså in till stallet. Pratade med massa kompisar, njöt av solen och värmen (16 grader!!!). Nu är det vår på riktigt!! :) Longerade min häst i ridhuset. Vet inte riktigt vad jag ska göra med henne nu. Hon är ju halt men ändå inte, det är ju så svårt ibland!!


Gick på ett möte. Gick faktiskt helt okej. Löste sig bra. Därefter kom papsen och hämtade mig så åkte vi in till Hemmakväll och hyrde fyra filmer (The Holiday, Flyga Drake, NågontingSassyNågonting, Minns ej) Ska börja titta snart, väntar på att mamma och pappa ska göra klart i köket.


Pappa och jag åkte förbi farmor och farfars lägenhet. De är i Spanien ett tag så vi vattnade blommor och sådär och sedan bestämde vi oss för att köra en sväng förbi Gasklockorna, där Idol håller till idag, och se om det är nå folk där...


Strax kör en ganska fräsig, ljusblå bil in framför oss. I framsätet sitter två killar och i baksätet ingen mindre än, Laila Bagge!!! Min stora idol!! Och ja, även om jag bara såg en liten skymt av henne + att hon hade solglasögon, så var hon precis lika snygg i verkligheten som på tv. Shit asså, jag avgudar verkligen den människan!


När vi åkte förbi Gasklockorna såg vi många ledsna människor med gitarrer och idollappar på bröstet gå förbi. Dissade. Aja, alla kan ju inte lyckas ;)


Åkte hem, åt middag. Kyckling (utan glasbitar som tur var!), med ris och currysås. Mumsigt! Och nu sitter jag här... Gör inte så mycket mer än väntar på morsan o farsan.


Har ni tur kommer det fler inlägg idag. Tills dess:


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 11:45

Jag kom inte ifrån datorn specielt länge, nu är jag här igen. Ska snart åka till bussen, men spenderar den sista tiden innan det här.


Jag är såå sugen på att titta på en sån där mysig, härlig romantisk komedi. Jag ska nog försöka ta en sväng förbi stan och Hemmakväll idag och hyra någon. Några tips?


Jag skulle gärna vilja se "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Har faktiskt inte sett den, förvånandsvärt nog! Men den verkar bra, och många säger att den ska vara bra.


veckorevyn.se så har de listat "Svenska män erkänner - det här är kärleksfilmerna de älskar i smyg". Kopierat:


10. En officer och en gentleman

Har sett den. Ganska bra, men är ej sugen på att se den igen....


9. Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta

Har inte sett men verkar bra. Kanske ska hyra?


8. När Harry mötte Sally

Började se den men tyckte den var värdelös. Har kanske inte givit den en ärlig chans...


7. Dirty dancing

Superbra! Man tröttnar aldrig på den!


6. Fyra bröllop och en begravning

Har sett, tror jag... Men minns den ej riktigt...


5. Mamma Mia

Sjukt bra och härlig, men inte sugen att se den igen..


4. Sex and the City

Älskar den, men det räcker att se den en gång. 


3. Pretty Woman

Såg nyligen, och den är sjukt bra! Precis som med Dirty Dancing så är det en film man aldrig tröttnar på.


2. Love Actually

Aldrig sett och aldrig hört något om.


1. Titanic

Sjukt bra! Tröttnar aldrig.



Kikar lite på Hemmakvälls hemsida just nu. Får se om jag hittar något bra. Nu ska jag sticka till stallet. Hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 10:34

Nyss hade jag för många planer och visste inte vad jag skulle välja. Nu blir det nog inget av det...


Jag åker nog till stallet nu snart. Skippar både stan och Valbo och rider och pysslar med hästen istället samt går på mötet. Suck, jag som skulle fika på stan! Fast det har jag i och för sig inte pengar till heller. Måste verkligen börja spara nu, till USA resan!


Gå ifrån datorn ska jag i alla fall.


Vi hörs väl ikväll!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 10:11

Jag vet verkligen inte alls hur jag ska göra. Jag vill verkligen gå det där författargymnasiet i Stockholm, och försöker få mina föräldrar att åka dit på möte de har den 20:de. Får se om det går...


Men OM jag skulle göra det, då skulle det innebära att jag är i USA ett år, kommer hem omkring en månad innan jag flyttar till Stockholm. Hur tufft blir inte det då på en skala? Suck.. Aja, bara man vill något tillräckligt mycket så.


Nu har i alla fall bloggen bytt både namn och design. Om designen får vara kvar är inte 100 bestämt än, men tillsvidare i alla fall. Namnet får bli kvar i alla fall. Vad tycker ni? Kommentera i MASSOR!


Vi höres!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 april 2009 08:35

Okej, jag har världens ångest. Idol är i stan idag, och man vill ju gärna få en skymt av idolarna, och kanske tv-kamerorna får en skymt av oss. Därför vill man hänga på stan.


EMD är i Valbo klockan 15 och jag är lite sugen på att åka ut och titta på dem. Jag tycker de är ganska bra och dessutom fruktansvärt snygga!


Sedan ska jag rida och vara på ett möte i stallet 16.30 What do I do??? Nej, jag har ingen bil utan måste passa alla dessa j*vla busstider dessutom!!! Nu har jag ångest....


Det jag ska göra idag i alla fall, är att börja göra om bloggen. Med start, NU! Bli inte förvånade om det är lite rörigt tills vidare, det blir bättre snart, lovar!


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards