Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Promenad + Idol

Av Lina Lilja - 18 oktober 2009 03:58

Satte pa Kevin Borg pa YouTube och borjade stada. Precis da kommer Nate ner och fragar om jag vill aka nagonstans, de var trotta pa att vara i huset. Visst, sa jag, vad? Det slutade med att vi tog en promenad, vi var ute i typ 30-40 min eller nagot. Mycket harligt och uppfriskande! Luften ar sahar frisk just nu ni vet. Lite kylig, men utan att det blir kallt, och sa ar det morkt. Plus att jag fick rora pa mig. Precis vad jag behovde! Sa vi tre var ute och gick en svang, nar vi kom tillbaka fortsatte jag med vad jag holl pa med, dvs lyssna pa Kevin Borg och stada.


Blev klar med det sa gick tillbaka till datorn och forsokte hitta nagot kul. Da insag jag att jag sitter vid en jadrigt snabb och bra dator, sa passar pa att ga in pa idolsiten och forsoka se lite idoler. Dock hann jag bara se Kevin+Jordin (gryyymma! Men gillar Jordins har mer nar det ar svart...) och Reza innan det slutade fungera av ngn anledning. Maste vara nagot fel pa den sidan, eller sa vill den helt enkelt inte samarbeta med mig... Trist, hade garna viljat se alla, och framfor allt deras gemensamma upptradande. Reza verkade val bra i alla fall...


Nu lyssnar jag pa Alcazar - Feel (fran arets humorgala) pa YouTube, och bloggar som ni kan se. Tog lite bilder fran promenaden som jag tankte lagga upp imorgon. Far se om jag kan komma pa nagot kul att roa mig med i en dryg timme till, om inte annat sa finns det val nagot pa tv:n.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se