Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Me<3Alcazar

Av Lina Lilja - 18 oktober 2009 04:36

Hade tankt vanta med det har inlagget tills jag kom hem, men kunde inte halla mig x). Forstar att ni tycker det ar jobbigt nar det saknas bokstaver, I hate it too, men jag maaaste fa skriva det har, vissa saker bara ploppar upp och sa maste man blogga om dem =)


Sa ju att jag lyssnade pa Alcazar - Feel. Naturligtvis fick det mig efter ett antal varv att komma in pa deras Stay the Night. Sa borjade lyssna pa det fran Babsan o Co. pa YouTube. Har jag nagonsin sagt hur mycket jag alskar dem??? Alcazar har ALDRIG varit sa bra som de ar nu, och det sager jag trots att jag har varit kar i Magnus Carlsson sedan Rosalita var ny och stor (vilket jag sokte pa och insag att det var 10 ar sedan!! WOW! Jahapp, i ar firar jag tio ar som foralskad i Magnus Carlsson, bara sa alla vet ;)). Men na, sorry Mange, du passade battre i Barbados, vill ha dig tillbaka dar!!!, och Alcazar ar underbara som de ar nu!! Love you guys so much!


By the way sa laste jag en kommentar till YouTube klippet, lyssna pa denna;

The Swedes really make me angry when the final verdict is announced. I'm not saying that my taste is better, but they just vote without thinking further. Same thing every year, even though some songs have done good in the scoreboard. But this was definitely a failure not to send Alcazar. They don't deserve to complain. I hope this taught the Swedish viewers a lesson, but I know, it did not. Next year they'll screw it again.

 

Denna manniska har tyvarr alldeles for ratt... We will screw it again. Trots det kommer jag att sakna melodifestivalen MASSOR nar jag inte kommer att kunna titta pa det nasta ar. Jag ar en av de fa som fortfarande AAAAAAAAAAAAAAAALSKAR (med prickar over a;na ;)) melodifestivalen och allt daromkring. Aja, far kika ar 2011 istallet da, hoppas pa att de fortsatter ga i 50 ar till sa kommer jag bli glad i alla fall =)


Na, nu ska jag lagga mig i soffan och se om det ar nagot roligt pa tv. De har miljontals tv-kanaler! (nastan i alla fall, atminstone flera hundra, utan att overdriva) sa nagot borde jag val kunna hitta... Hores!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se