Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Kyrkan

Av Lina Lilja - 18 oktober 2009 16:43

Ska gå och göra mig iordning nu, väcka syrran om inte Keila gjorde det men tror hon gjorde det. Ska åka mot kyrkan om en halvtimme. Efteråt så blir det lite shopping I think, mitt ena par jeans har gått sönder så har bara ett par + att tvättmaskinen på riktigt måste äta mina kläder. Allt bara försvinner!!! Aja, några tröjor är det dags att slänga också...


Fastnade i bloggarkivet på min egna blogg. Helt ärligt, ledsen vänner jag vill inte skryta, men jag skriver jävligt bra. Jag älskar att läsa mina egna inlägg för jag har skrivit så massa bra saker! Vet att jag lät som värsta bitchen eller något nu, men jag är stolt över många saker jag har skrivit.


Nä, nu väntar tandborsten. Höres!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

reneé ros

18 oktober 2009 21:22

ytterst förvånande att de flesta av dina läsare är oskulder. skriv ett inlägg varför det är så !

 
Lina Lilja

Lina Lilja

19 oktober 2009 02:41

Aldrig tänkt på det! Ska fundera lite på det och skriva ett inlägg om det...
Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se